Byl jednou jeden roh - Blue, Beatrice, 1991- (Albatros, 2022)
Pohádkový příběh s celostránkovými ilustracemi vypráví o tom, jak jednorožci přišli ke svým rohům. Jednoho dne objevila holčička Julie uprostřed kouzelného lesa malinkaté koníčky. Zrovna se učili létat! Ale jednomu z nich to vůbec nešlo. Julie se rozhodla, že ho musí povzbudit. Nejlépe něčím moc dobrým a sladkým. Nakladatelská anotace. Kráceno.