Všechno je dobré /
Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia...To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na každé potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět co a k čemu
Main Author: | Synková, Hana, 1960- |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Praha :
Triton,
2013
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Knihovna Kunovice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
422800027268 | 36712 | 615 | Knihovna Kunovice | Available | 4x |