Všechno je dobré /

Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia...To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na každé potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět co a k čemu

Main Author: Synková, Hana, 1960-
Format: Book
Language: Česky
Published: Praha : Triton, 2013
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Kunovice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
422800027268 36712 615 Knihovna Kunovice Available 4x