Všechno je dobré /
Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia...To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na každé potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět co a k čemu
Hlavní autor: | Synková, Hana, 1960- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Triton,
2013
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01224nam a2200265 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 15215 | ||
005 | 20220727000243.0 | ||
008 | 170419s2013----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |a 9788073876449 |q (brož.) : |c 299.00 Kč | ||
040 | |a UHG504 |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
080 | |a 615 | ||
080 | |a 613.2 | ||
080 | |a 641 | ||
100 | 1 | |a Synková, Hana, |d 1960- |7 xx0001230 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Všechno je dobré / |c Hanka Synková |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Praha : |b Triton, |c 2013 | ||
300 | |a 397 s. : |b il. ; |c 20 cm | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstříky | ||
520 | 2 | |a Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia...To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na každé potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět co a k čemu | |
653 | |a potraviny |a terapeutické účinky |a koření |a léčivé rostliny |a zahradní rostliny |a fytoterapie |a příručky | ||
910 | |a UHG504 | ||
942 | |c KN | ||
999 | |d 15215 | ||
993 | |0 0 |1 422800027268 |4 0 |6 615 |7 0 |9 15259 |a 299.00 |b 0 |c 36712 |d 2013-05-02 |e 4 |f KNI |g 615 |h 299.00 |i PEMIC BOOKS |j 127 |l KNI |n 0 |r 2022-07-27 |s 2016-03-14 |t 5 |w 2022-07-27 |y KN |z KNI |v B |